13. Marmara İletişim Kısa Film Yarışması

Marmara İletişim Kısa Film Yarışması kaldığı yerden devam ediyor...

İlki 1994 yılında yapılan Marmara İletişim Kısa Film Yarışması'nın bu yıl 13.'sü düzenlenecek. Sinemanın kolektif bir çalışma olduğunu vurgulamayı amaçlayan 13. Marmara İletişim Kısa Film Yarışması'nda bu yıl 6 ayrı ödül verilecek. Kurmaca kategorisindeki filmler "En İyi Film", "En İyi Oyuncu", "En İyi Senaryo", "En İyi Görüntü" ve "En İyi Özgün Müzik" olmak üzere beş dalda değerlendirilecek. Ön elemeyi geçen filmler Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde gösterilerek öğrenciler tarafından oylanacak ve en çok oy alan filme "İzleyici Ödülü" verilecek.

Yarışmanın bu yılki jürisinde yönetmen Handan İpekçi ve Nesimi Yetik, oyuncu Tansu Biçer, besteci ve müzikolog Alper Maral, görüntü yönetmeni Meryem Yavuz, öğretim görevlisi Gülengül Altıntaş ve akademisyen Serpil Kırel yer alacak.

Ocak 2014'ten sonra yapılmış ve 20 dakikayı aşmayan, amatör ve profesyonel kurmaca filmlerin değerlendirileceği yarışmanın son başvuru tarihi 19 Şubat 2016.

Detaylı bilgi ve başvuru için lütfen tıklayınız.

Bu sayfa Kısa Film Yarışması tarafından en son 26.11.2015 15:18:03 tarihinde güncellenmiştir.

Kısa Film Yarışması